Zippo Znamení Střelec Emblem 25553

Možnost gravírování Doprava zdarma
Značka: Zippo
1 452 Kč 1 200 Kč bez DPH
Na skladě
Rytí - zadní strana +350 Kč
Můžeme doručit do:
17.4.2024
Možnosti doručení

Střelec: 23. listopadu až 21. prosince - Zippo z kolekce Znamení zvěrokruhu. Benzínový zapalovač Zippo s doživotní zárukou.

Detailní informace

Detailní popis produktu

  • Benzínový zapalovač ZIPPO - Windproof (větruodolný) 
  • Sběratelská kolekce: Znamení zvěrokruhu
  • Povrch: Street Chrome
  • Typ zdobení: Plastický emblém přes přední stranu
  • Zapalovač má celokovovou konstrukci
  • Vyrobeno v USA, Originál Zippo® Bradford
  • Doživotní záruka - heslo Zippo zní:
    "It works or we fix it free™" (Funguje nebo jej zdarma opravíme)
  • Dodáváno v dárkové krabičce Zippo
  • Nový zapalovač není naplněn benzínem
  • Znamení Střelec: 23. listopadu až 21. prosince

 

 

Střelec: Svobodomyslnost, Optimismus a Dobrodružství

Střelec, znamení vládnoucí od 23. listopadu do 21. prosince, je devátým znamením zvěrokruhu, známý svou svobodomyslností, nekonečným optimismem a touhou po dobrodružství. Ovlivněn ohněm a pod vládou Jupiteru, Střelci jsou symbolem svobody, filozofického myšlení a nekonečného hledání pravdy.

Hlavní Vlastnosti Střelce

Střelci jsou známí pro svou lásku k svobodě, nezávislosti a jejich věčný optimismus. Mají přirozený smysl pro humor a jsou vždy připraveni rozšířit své obzory.

Svobodomyslnost a Nezávislost

Střelci jsou nezávislé duše, které milují svobodu a mají odpor k omezení. Tato vlastnost je vede k hledání nových zkušeností, nápadů a dobrodružství.

Optimismus a Pozitivní Přístup

Jednou z nejvýraznějších vlastností Střelce je jeho nekonečný optimismus. Věří v možnosti a mají schopnost vidět světlo na konci tunelu i v nejtěžších situacích.

Filozofické Myšlení a Hledání Pravdy

Střelci mají hluboký zájem o filozofii, náboženství a smysl života. Jsou to věční studenti, kteří se neustále snaží rozšířit své vědomosti a porozumět hlubším pravdám.

Dobrodružství a Cestování

Milují cestování a dobrodružství. Jsou to cestovatelé zvěrokruhu, kteří se nebojí prozkoumávat neznámé a rozšiřovat své horizonty.

Upřímnost a Přímost

Střelci jsou známí svou upřímností a přímostí. Říkají to, co si myslí, což může být osvěžující, ale někdy i příliš přímé.

Vztahy a Kompatibilita

V osobních vztazích hledají Střelci partnery, kteří sdílejí jejich lásku k svobodě a dobrodružství. Jsou nezávislí a otevření, ale potřebují prostor pro svou nezávislost. Nejlépe se hodí k znamením ohně (Beran, Lev) a vzduchu (Blíženci, Váhy, Vodnář).

Kariéra

V práci jsou Střelci dynamickými, flexibilními a inovativními. Excelují v situacích, kde mohou být nezávislí a projevit svou kreativitu. Jsou skvělými učiteli, cestovateli a filozofy.

Závěr

Střelec přináší do zvěrokruhu energii, optimismus a touhu po rozšiřování obzorů. Jejich svobodomyslnost, humor a filozofické hledání jsou inspirací pro ty, kteří chtějí prozkoumat svět a hledají hlubší smysl života.

Doplňkové parametry

Kategorie: Zippo Klasické - větruodolné americké benzínové zapalovače
Záruka: Doživotní
? Povrchy Zippo: Street Chrome
? Způsoby zdobení: 3D emblém

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Značka Zippo je synonymem pro nekompromisní kvalitu, ikonický design a nadčasovou eleganci. Zippo, s více než 90 lety historie, si získalo světový obdiv jako přední výrobce benzínových zapalovačů, které ztělesňují spolehlivost a styl.

Každý Zippo zapalovač je unikátní, nejen svým charakteristickým "cvakáním" při otevírání, ale i díky možnosti individuálního gravírování. Tato osobní dotek umožňuje vytvořit vzácný kousek, který je zároveň symbolickým dárkem či pamětním předmětem.

Zippo si zachovává svou vynikající pověst díky doživotní záruce, která zahrnuje opravy a servis. Výrobce se pyšní nejen kvalitou svých výrobků, ale i přístupem k udržitelnosti, kdy je možné recyklovat a znovu naplnit zapalovače, což výrazně snižuje ekologický dopad.

Jako ikona amerického designu se Zippo stalo symbolem svobody, dobrodružství a nezaměnitelného stylu. Značka, která odolává času, poskytuje více než pouhý zapalovač – je to dílo umění, příběh a věrný společník pro ty, kteří oceňují skvostné detaily a tradici.