Zippo Znamení Rak Emblem 25552

Možnost gravírování Doprava zdarma
Značka: Zippo
1 452 Kč 1 200 Kč bez DPH
Na skladě
Rytí - zadní strana +350 Kč
Můžeme doručit do:
23.4.2024
Možnosti doručení

Zippo Rak z kolekce Znamení zvěrokruhu. Benzínový zapalovač s povrchem Street Chrome a s plastickým emblémem na přední straně.

Detailní informace

Detailní popis produktu

  • Benzínový zapalovač ZIPPO - Windproof (větruodolný) 
  • Sběratelská kolekce: Znamení zvěrokruhu
  • Povrch: Street Chrome
  • Typ zdobení: Plastický emblém přes přední stranu
  • Zapalovač má celokovovou konstrukci
  • Vyrobeno v USA, Originál Zippo® Bradford
  • Doživotní záruka - heslo Zippo zní: "It works or we fix it free™" (Funguje nebo jej zdarma opravíme)
  • Dodáváno v dárkové krabičce Zippo
  • Nový zapalovač není naplněn benzínem
  • Znamení Rak: 22. červen až 22. červenec

 

Tento Zippo zapalovač pro znamení Raka zdobí 3D emblém raka, který přináší do popředí emocionální hloubku a pečující povahu Raka. Tento zapalovač je ideální pro ty, kteří chtějí vyjádřit svou citlivost a intuitivní povahu.

 

 

Rak: Emoce, Intuice a Péče

Rak, znamení vládnoucí od 22. června do 22. července, je čtvrtým znamením zvěrokruhu a je známý svou emocionální hloubkou, intuicí a pečující povahou. Ovlivněni vodním elementem a pod vládou Měsíce, Raci jsou symbolem citlivosti, rodinných hodnot a hlubokého emocionálního porozumění.

Hlavní Vlastnosti Raka

Raci jsou známí pro svou empatii, citlivost a silné rodinné pouto. Mají hluboké emocionální vnímání, což jim umožňuje velmi hluboce cítit a vnímat potřeby ostatních.

Emocionální Hloubka a Empatie

Raci jsou vysoce citliví a empatičtí, což jim umožňuje snadno se spojit s emocemi ostatních. Tato schopnost je činí vynikajícími přáteli a partnery, kteří opravdu rozumějí a pečují.

Intuice a Citlivost

Díky své intuici jsou Raci často schopni vnímat věci, které ostatní přehlédnou. Tato intuice je vede v mnoha aspektech jejich života, od osobních vztahů po rozhodování.

Péče a Ochranářství

Raci jsou přirozeně pečující a ochranářští, zejména vůči svým blízkým a rodině. Mají silný smysl pro domov a rodinné hodnoty a jsou ochotni obětovat se pro blaho svých milovaných.

Náchylnost k Náladovosti a Sebeochraně

Vzhledem ke své emocionální citlivosti mohou být Raci náchylní k náladovosti a občas se uzavřít do sebe. Jejich obranný mechanismus může být někdy chápán jako nepřístupnost nebo přecitlivělost.

Vztahy a Kompatibilita

V osobních vztazích hledají Raci partnery, kteří chápou jejich emocionální hloubku a potřebu bezpečí. Jsou oddaní a citliví, ale potřebují partnera, který respektuje jejich citlivost a poskytne jim oporu. Nejlépe se hodí k vodním znamením (Štír, Ryby) a zemským znamením (Býk, Panna).

Kariéra

V práci jsou Raci intuitivní, pečující a spolupracující. Excelují v oblastech, kde mohou využít své empatie a péče o druhé, jako jsou zdravotnictví, sociální práce a pedagogika.

Závěr

Rak přináší do zvěrokruhu hlubokou emocionální inteligenci, intuici a pečující povahu. Jejich schopnost cítit a chápat potřeby druhých je inspirací pro ty, kteří hledají hlubší emocionální spojení a porozumění.

Doplňkové parametry

Kategorie: Zippo Klasické - větruodolné americké benzínové zapalovače
Záruka: Doživotní
? Povrchy Zippo: Street Chrome
? Způsoby zdobení: 3D emblém

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Značka Zippo je synonymem pro nekompromisní kvalitu, ikonický design a nadčasovou eleganci. Zippo, s více než 90 lety historie, si získalo světový obdiv jako přední výrobce benzínových zapalovačů, které ztělesňují spolehlivost a styl.

Každý Zippo zapalovač je unikátní, nejen svým charakteristickým "cvakáním" při otevírání, ale i díky možnosti individuálního gravírování. Tato osobní dotek umožňuje vytvořit vzácný kousek, který je zároveň symbolickým dárkem či pamětním předmětem.

Zippo si zachovává svou vynikající pověst díky doživotní záruce, která zahrnuje opravy a servis. Výrobce se pyšní nejen kvalitou svých výrobků, ale i přístupem k udržitelnosti, kdy je možné recyklovat a znovu naplnit zapalovače, což výrazně snižuje ekologický dopad.

Jako ikona amerického designu se Zippo stalo symbolem svobody, dobrodružství a nezaměnitelného stylu. Značka, která odolává času, poskytuje více než pouhý zapalovač – je to dílo umění, příběh a věrný společník pro ty, kteří oceňují skvostné detaily a tradici.