Zippo Znamení Lev Emblem zapalovač 25545

Možnost gravírování Doprava zdarma
Značka: Zippo
1 452 Kč 1 200 Kč bez DPH
Na dotaz
Rytí - zadní strana +350 Kč
Možnosti doručení
Položka byla vyprodána…

Letní znamení zvěrokruhu - Lev. Benzínový zapalovač ze sběratelské kolekce Zippo - Zodiac. Originální Zippo s doživotní zárukou. Možnost gravírování.

Detailní informace

Detailní popis produktu

  • Benzínový zapalovač ZIPPO - Windproof (větruodolný) 
  • Sběratelská kolekce: Znamení zvěrokruhu
  • Povrch: Street Chrome
  • Typ zdobení: Plastický emblém přes přední stranu
  • Zapalovač má celokovovou konstrukci
  • Vyrobeno v USA, Originál Zippo® Bradford
  • Doživotní záruka - heslo Zippo zní: "It works or we fix it free™" (Funguje nebo jej zdarma opravíme)
  • Dodáváno v dárkové krabičce Zippo
  • Nový zapalovač není naplněn benzínem
  • Znamení Lev: 23. července až 23. srpna

 

Zapalovač Zippo pro znamení Lva zdobí majestátní 3D emblém lva, který ztělesňuje sílu, odvahu a královskou povahu Lva. Tento zapalovač je pro ty, kdo chtějí zazářit a být viděni, a je dokonalou reprezentací jejich charizmatického ducha.

 

 

Lev: Charisma, Tvorivost a Vůdcovství

Lev, znamení vládnoucí od 23. července do 22. srpna, je pátým znamením zvěrokruhu a je známý svým charismatem, tvůrčí energií a přirozeným vůdcovstvím. Ovlivněni ohněm a pod vládou Slunce, Lvi jsou symbolem sebevědomí, odvahy a noblesy.

Hlavní Vlastnosti Lva

Lvi jsou známí pro svou životní energii, kreativitu a schopnost inspirovat ostatní. Mají silný smysl pro důstojnost a jsou přirozeně taženi k centru pozornosti.

Charisma a Sebevědomí

Lvi jsou charizmatictí a sebevědomí, což je činí oblíbenými a respektovanými. Jejich přirozená schopnost zaujmout a inspirovat ostatní je vede k přirozenému vůdcovství.

Tvorivost a Expresivita

Lvi jsou vysoce kreativní a vyjadřují se skrze různé formy umění a kreativity. Mají bohatou fantazii a rádi sdílejí své nápady a vize s ostatními.

Vůdcovství a Odvaha

Lev je známý svým vůdcovstvím a odvahou. Nebojí se jít příkladem a čelit výzvám. Jejich silná osobnost a schopnost motivovat ostatní je činí vynikajícími vůdci.

Velkorysost a Teatrálnost

Lvi jsou často velkorysí a mají velké srdce. Mají sklon k dramatičnosti a rádi jsou v centru pozornosti, což může být jak okouzlující, tak někdy přehnané.

Vztahy a Kompatibilita

V osobních vztazích hledají Lvi partnery, kteří jsou nezávislí, silní a kteří sdílejí jejich lásku k životu. Jsou vášniví a loajální, ale očekávají stejnou míru obdivu a pozornosti. Nejlépe se hodí k znamením ohně (Beran, Střelec) a vzduchu (Blíženci, Váhy, Vodnář).

Kariéra

V práci jsou Lvi kreativní, ambiciózní a charizmatičtí. Excelují v situacích, kde mohou být středem pozornosti a využít své kreativní a vůdčí schopnosti. Jsou skvělými umělci, manažery a veřejnými osobnostmi.

Doplňkové parametry

Kategorie: Zippo Klasické - větruodolné americké benzínové zapalovače
Záruka: Doživotní
? Povrchy Zippo: Street Chrome
? Způsoby zdobení: 3D emblém
Položka byla vyprodána…

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Značka Zippo je synonymem pro nekompromisní kvalitu, ikonický design a nadčasovou eleganci. Zippo, s více než 90 lety historie, si získalo světový obdiv jako přední výrobce benzínových zapalovačů, které ztělesňují spolehlivost a styl.

Každý Zippo zapalovač je unikátní, nejen svým charakteristickým "cvakáním" při otevírání, ale i díky možnosti individuálního gravírování. Tato osobní dotek umožňuje vytvořit vzácný kousek, který je zároveň symbolickým dárkem či pamětním předmětem.

Zippo si zachovává svou vynikající pověst díky doživotní záruce, která zahrnuje opravy a servis. Výrobce se pyšní nejen kvalitou svých výrobků, ale i přístupem k udržitelnosti, kdy je možné recyklovat a znovu naplnit zapalovače, což výrazně snižuje ekologický dopad.

Jako ikona amerického designu se Zippo stalo symbolem svobody, dobrodružství a nezaměnitelného stylu. Značka, která odolává času, poskytuje více než pouhý zapalovač – je to dílo umění, příběh a věrný společník pro ty, kteří oceňují skvostné detaily a tradici.