Zippo Znamení Panna Emblem 25547

Možnost gravírování Doprava zdarma
Značka: Zippo
1 452 Kč 1 200 Kč bez DPH
Na skladě
Rytí - zadní strana +350 Kč
Můžeme doručit do:
23.4.2024
Možnosti doručení

Větruodolný benzínový zapalovač Zippo s doživotní zárukou ze sběratelské kolekce Znamení zvěrokruhu - znamení Panna.

Detailní informace

Detailní popis produktu

  • Benzínový zapalovač ZIPPO - Windproof (větruodolný) 
  • Sběratelská kolekce: Znamení zvěrokruhu
  • Povrch: Street Chrome
  • Typ zdobení: Plastický emblém přes přední stranu
  • Zapalovač má celokovovou konstrukci
  • Vyrobeno v USA, Originál Zippo® Bradford
  • Doživotní záruka - heslo Zippo zní: "It works or we fix it free™" (Funguje nebo jej zdarma opravíme)
  • Dodáváno v dárkové krabičce Zippo
  • Nový zapalovač není naplněn benzínem
  • Znamení Panna: 23. srpna až 22. září

 

Zapalovač Zippo pro znamení Panny vyniká 3D emblémem Panny, odráží její analytické myšlení a pozemskou přirozenost. Je ideální pro ty, kteří hledají spolehlivost a dokonalost ve všem, co dělají.

 

Panna: Analytická Mysl, Preciznost a Služba

Panna, znamení vládnoucí od 23. srpna do 22. září, je šestým znamením zvěrokruhu a je známá svou analytickou myslí, precizností a smyslem pro službu. Ovlivněna zemským elementem a pod vládou Merkuru, Panny jsou symbolem pečlivosti, praktičnosti a detailní orientace.

Hlavní Vlastnosti Panny

Panny jsou známé pro svou inteligenci, pečlivost a organizační schopnosti. Mají vysoké standardy jak pro sebe, tak pro ostatní a jsou mistři v řešení problémů.

Analytická Mysl a Detailní Orientace

Panny mají silně vyvinutou schopnost analýzy a detailní orientace. Jsou schopny rychle identifikovat problémy a najít efektivní řešení. Tato vlastnost je činí vynikajícími plánovači a organizátory.

Praktičnost a Efektivita

Panny jsou přirozeně praktické a efektivní. Mají rády, když jsou věci uklizené a systematické, a mají sklon k perfekcionismu v každodenním životě i v práci.

Služba a Péče o Druhé

Panny mají silný smysl pro službu a často se najdou v rolích, kde mohou pomáhat a pečovat o druhé. Jsou empatické a mají silný smysl pro morálku a etiku.

Skromnost a Sebekritika

Panny jsou často skromné a sebekritické. Mají tendenci podceňovat své schopnosti a mohou být přísné k sobě i k ostatním v otázkách dokonalosti a výkonu.

Vztahy a Kompatibilita

V osobních vztazích hledají Panny partnery, kteří ocení jejich detailní přístup a touhu po řádu. Jsou loajální a pečující, ale očekávají stejnou míru pečlivosti a spolehlivosti. Nejlépe se hodí k zemským znamením (Býk, Kozoroh) a vodním znamením (Rak, Štír).

Kariéra

V práci jsou Panny analytické, organizované a spolehlivé. Excelují v situacích, kde mohou využít své detailní a analytické schopnosti. Jsou skvělými analytiky, účetními a zdravotníky.

Závěr

Panna přináší do zvěrokruhu hloubku, detailní orientaci a smysl pro službu. Jejich pečlivost, inteligence a schopnost pomáhat ostatním jsou inspirací pro ty, kteří hledají řád a efektivitu ve svých životech.

Doplňkové parametry

Kategorie: Zippo Klasické - větruodolné americké benzínové zapalovače
Záruka: Doživotní
? Povrchy Zippo: Street Chrome
? Způsoby zdobení: 3D emblém

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Značka Zippo je synonymem pro nekompromisní kvalitu, ikonický design a nadčasovou eleganci. Zippo, s více než 90 lety historie, si získalo světový obdiv jako přední výrobce benzínových zapalovačů, které ztělesňují spolehlivost a styl.

Každý Zippo zapalovač je unikátní, nejen svým charakteristickým "cvakáním" při otevírání, ale i díky možnosti individuálního gravírování. Tato osobní dotek umožňuje vytvořit vzácný kousek, který je zároveň symbolickým dárkem či pamětním předmětem.

Zippo si zachovává svou vynikající pověst díky doživotní záruce, která zahrnuje opravy a servis. Výrobce se pyšní nejen kvalitou svých výrobků, ale i přístupem k udržitelnosti, kdy je možné recyklovat a znovu naplnit zapalovače, což výrazně snižuje ekologický dopad.

Jako ikona amerického designu se Zippo stalo symbolem svobody, dobrodružství a nezaměnitelného stylu. Značka, která odolává času, poskytuje více než pouhý zapalovač – je to dílo umění, příběh a věrný společník pro ty, kteří oceňují skvostné detaily a tradici.