Zippo Znamení Beran Emblem 25555

Možnost gravírování Doprava zdarma
Značka: Zippo
1 452 Kč 1 200 Kč bez DPH
Na skladě
Rytí - zadní strana +350 Kč
Můžeme doručit do:
23.4.2024
Možnosti doručení

Zippo Beran: zapalovač ze sběratelské kolekce Znamení zvěrokruhu (v originále Zodiac). Zapalovač zdobí kovový emblém.

Detailní informace

Detailní popis produktu

  • Benzínový zapalovač ZIPPO - Windproof (větruodolný) 
  • Sběratelská kolekce: Znamení zvěrokruhu
  • Povrch: Street Chrome
  • Typ zdobení: Plastický emblém přes přední stranu
  • Zapalovač má celokovovou konstrukci
  • Vyrobeno v USA, Originál Zippo® Bradford
  • Doživotní záruka - heslo Zippo zní: "It works or we fix it free™" (Funguje nebo jej zdarma opravíme)
  • Dodáváno v dárkové krabičce Zippo
  • Nový zapalovač není naplněn benzínem
  • Znamení Beran: 21. března až 20. dubna


    Tento Zippo zapalovač pro znamení Berana se vyznačuje dynamickým 3D emblémem berana, který symbolizuje energii a vůdčí schopnosti, typické pro osoby narozené pod tímto ohnivým znamením. Zapalovač je ideální pro ty, kteří hledají odvážný a výrazný doplněk, který odráží jejich silný a nezávislý charakter.

Beran: Energie, Odvaha a Nezávislost

Beran, znamení vládnoucí od 21. března do 20. dubna, je prvním znamením zvěrokruhu a symbolizuje nové začátky, energii a odvahu. Ovlivněni ohněm a vládnoucí planetou Mars, Berani jsou známí svou dynamickou povahou, přímým přístupem a nezávislým duchem.

Hlavní Vlastnosti Berana

Berani jsou plní energie a entuziasmu. Mají přirozený smysl pro dobrodružství a rádi jsou ve vedení. Jejich odvážná a přímá povaha je často vede k překonávání výzev a dosahování cílů.

Dynamická Energie a Akce

Berani jsou synonymem energie a akce. Mají silnou touhu po iniciativě a nebojí se jít do čela. Tato vlastnost je činí vynikajícími vůdci a inovátory.

Odvaha a Neohroženost

Odvaha je klíčovým rysem Beranů. Nebojí se čelit výzvám a často jsou první, kdo se odváží vykročit z komfortní zóny. Jejich neohroženost může být jak inspirující, tak někdy impulzivní.

Nezávislost a Individualita

Berani jsou vysokou mírou nezávislí a cenní si své svobody. Mají silný smysl pro individualitu a nebojí se být sami sebou.

Přímý Přístup a Upřímnost

Berani jsou známí svým přímým a upřímným přístupem. Říkají, co si myslí, a nebojí se vyjádřit své názory. Tato upřímnost může být osvěžující, i když někdy může působit neohroženě.

Vztahy a Kompatibilita

V osobních vztazích hledají Berani partnery, kteří jsou nezávislí a kteří sdílejí jejich lásku k dobrodružství. Jsou vášniví a otevření, ale očekávají stejnou míru nezávislosti od svých partnerů. Nejlépe se hodí k znamením ohně (Lev, Střelec) a vzduchu (Blíženci, Váhy, Vodnář).

Kariéra

V práci jsou Berani motivovaní, odhodlaní a orientovaní na cíl. Excelují v situacích, kde mohou projevit svou kreativitu a vůdčí schopnosti. Jsou skvělými podnikateli, sportovci a vedoucími pracovníky.

Závěr

Beran představuje začátek, energii a odvahu zvěrokruhu. Jejich dynamická povaha, nezávislost a touha po dobrodružství je inspirací pro ty, kteří hledají motivaci a chtějí žít plným životem.

Doplňkové parametry

Kategorie: Zippo Klasické - větruodolné americké benzínové zapalovače
Záruka: Doživotní
? Povrchy Zippo: Street Chrome
? Způsoby zdobení: 3D emblém

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Značka Zippo je synonymem pro nekompromisní kvalitu, ikonický design a nadčasovou eleganci. Zippo, s více než 90 lety historie, si získalo světový obdiv jako přední výrobce benzínových zapalovačů, které ztělesňují spolehlivost a styl.

Každý Zippo zapalovač je unikátní, nejen svým charakteristickým "cvakáním" při otevírání, ale i díky možnosti individuálního gravírování. Tato osobní dotek umožňuje vytvořit vzácný kousek, který je zároveň symbolickým dárkem či pamětním předmětem.

Zippo si zachovává svou vynikající pověst díky doživotní záruce, která zahrnuje opravy a servis. Výrobce se pyšní nejen kvalitou svých výrobků, ale i přístupem k udržitelnosti, kdy je možné recyklovat a znovu naplnit zapalovače, což výrazně snižuje ekologický dopad.

Jako ikona amerického designu se Zippo stalo symbolem svobody, dobrodružství a nezaměnitelného stylu. Značka, která odolává času, poskytuje více než pouhý zapalovač – je to dílo umění, příběh a věrný společník pro ty, kteří oceňují skvostné detaily a tradici.