Zippo Znamení Ryby Emblem 25548

Možnost gravírování Doprava zdarma
Značka: Zippo
1 452 Kč 1 200 Kč bez DPH
Na skladě
Rytí - zadní strana +350 Kč
Můžeme doručit do:
18.4.2024
Možnosti doručení

Originální benzinový zapalovač Zippo ze sběratelské kolekce Znamení zvěrokruhu. Model věnovaný znamení Ryb. Dodáván v dárkové krabičce.

Detailní informace

Detailní popis produktu

  • Benzínový zapalovač ZIPPO - Windproof (větruodolný) 
  • Sběratelská kolekce: Znamení zvěrokruhu
  • Povrch: Street Chrome
  • Typ zdobení: Plastický emblém přes přední stranu
  • Zapalovač má celokovovou konstrukci
  • Vyrobeno v USA, Originál Zippo® Bradford
  • Doživotní záruka - heslo Zippo zní: "It works or we fix it free™" (Funguje nebo jej zdarma opravíme)
  • Dodáváno v dárkové krabičce Zippo
  • Nový zapalovač není naplněn benzínem
  • Znamení Ryby:  21. února až 20. března

 

Ryby: Emocionální Hloubka, Empatie a Tvořivost

Ryby, znamení vládnoucí od 21. února do 20. března, jsou dvanáctým a posledním znamením zvěrokruhu, známé svou emocionální hloubkou, empatií a tvůrčím duchem. Ovlivněny vodním elementem a pod vládou Neptunu, Ryby jsou symbolem citlivosti, duchovna a snové kreativity.

Hlavní Vlastnosti Ryb

Ryby jsou známé pro svou hlubokou citlivost, intuitivní povahu a silné umělecké cítění. Mají přirozený smysl pro soucit a často se ocitají v roli poradce nebo podpůrné síly pro ostatní.

Emocionální Hloubka a Soucit

Ryby mají velmi hluboké emocionální vnímání a jsou extrémně empatičtí. Dokáží se vcítit do pocitů ostatních a často reagují s hlubokým porozuměním a soucitem.

Intuice a Duchovnost

Díky své silné intuici jsou Ryby často vnímavé vůči nevysloveným pocitům a atmosféře kolem sebe. Mají silný zájem o duchovní a metafyzické aspekty života, což obohacuje jejich vnímání světa.

Tvorivost a Imaginace

Ryby jsou přirozeně kreativní a mají bohatou imaginaci. Tato tvůrčí energie se často projevuje v uměleckých a kulturních aktivitách, jako je malířství, psaní, hudba nebo divadlo.

Empatie a Odhodlání Pomáhat

Ryby jsou často vnímány jako uzdravující znamení zvěrokruhu díky své přirozené schopnosti cítit a reagovat na potřeby ostatních. Mají silný smysl pro pomáhání a péči.

Snílkovství a Únik od Reality

Ryby mohou mít tendenci unikat do svého vlastního světa snů a fantazie, což někdy vede k tomu, že jsou vnímány jako odtržené od reality nebo nerozhodné.

Vztahy a Kompatibilita

V osobních vztazích hledají Ryby hluboké emocionální spojení a porozumění. Jsou loajální a citliví partneři, ale potřebují partnera, který respektuje jejich emocionální složitost a podporuje jejich kreativitu. Nejlépe se hodí k vodním znamením (Rak, Štír) a zemským znamením (Býk, Panna).

Kariéra

V práci jsou Ryby intuitivní, tvůrčí a empatičtí. Excelují v oblastech, kde mohou využít své kreativní schopnosti a schopnost empatie, jako jsou umělecké profese, zdravotnictví a sociální práce.

Závěr

Ryby přinášejí do zvěrokruhu hloubku emocí, tvůrčí energii a intuitivní porozumění. Jejich schopnost empatie a tvůrčího vyjádření je inspirací pro ty, kteří hledají hlubší smysl a emocionální propojení ve svých životech.

Doplňkové parametry

Kategorie: Zippo Klasické - větruodolné americké benzínové zapalovače
Záruka: Doživotní
? Povrchy Zippo: Street Chrome
? Způsoby zdobení: 3D emblém

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Značka Zippo je synonymem pro nekompromisní kvalitu, ikonický design a nadčasovou eleganci. Zippo, s více než 90 lety historie, si získalo světový obdiv jako přední výrobce benzínových zapalovačů, které ztělesňují spolehlivost a styl.

Každý Zippo zapalovač je unikátní, nejen svým charakteristickým "cvakáním" při otevírání, ale i díky možnosti individuálního gravírování. Tato osobní dotek umožňuje vytvořit vzácný kousek, který je zároveň symbolickým dárkem či pamětním předmětem.

Zippo si zachovává svou vynikající pověst díky doživotní záruce, která zahrnuje opravy a servis. Výrobce se pyšní nejen kvalitou svých výrobků, ale i přístupem k udržitelnosti, kdy je možné recyklovat a znovu naplnit zapalovače, což výrazně snižuje ekologický dopad.

Jako ikona amerického designu se Zippo stalo symbolem svobody, dobrodružství a nezaměnitelného stylu. Značka, která odolává času, poskytuje více než pouhý zapalovač – je to dílo umění, příběh a věrný společník pro ty, kteří oceňují skvostné detaily a tradici.