Zippo Bimetal Case Lighter - Sterling Silver Lid 28029

Doprava zdarma
Značka: Zippo
7 865 Kč –15 %
28029 bimetal zippo sterling silver lid
7 865 Kč –15 % 6 655 Kč 5 500 Kč bez DPH
Na skladě
Můžeme doručit do:
30.4.2024
Možnosti doručení

Předprodukční speciál Zippo vyrobený z ryzího stříbra a čisté mědi. Unikátní sběratelský zapalovač Zippo. Dodáván v dárkové krabičce Z-Luxury.

Detailní informace

Detailní popis produktu

  • Benzínový zapalovač ZIPPO - Windproof (větruodolný) 
  • Povrch: Solid Copper / Sterling Silver
  • Unikátní Zippo vyrobený z čisté mědi a ryzího mincovního stříbra
  • čistá váha stříbra je 57 gramů, víčko Zippo je ze stříbra 925/1000 Ag
  • Sběratelský předprodukční speciál
  • Vyrobeno v USA, Originál Zippo® Bradford
  • Doživotní záruka - heslo Zippo zní: "It works or we fix it free™" (Funguje nebo jej zdarma opravíme)
  • Dodáváno v dárkové krabičce Zippo Z-Luxury
  • Nový zapalovač není naplněn benzínem


Zde si můžete prohlédnout alternativní verzi pilotního programu Bimetal: 
Bimetalový zapalovač - mosazné víčko

Na přání je možné provést zakázkové gravírování / rytí i u tohoto modelu.
V případě zájmu nás stačí kontaktovat e-mailem a vypracujeme grafický náhled. (U tohoto unikátního modelu Zippo preferujeme individuální dohodu o gravírování a není tak možné objednávat na e-shopu v on-line návrháři).

Po úspěchu programu Solid Copper Case společnost Zippo s potěšením poprvé představuje zapalovač Bimetal Case. Tento úžasný exponát, vyrobený z masivní mědi a masivního stříbra a vyleštěný do vysokého lesku, je druhým hybridním pouzdrem v historii společnosti Zippo - prvním byla ultra limitovaná zkušební série v roce 2007.

Každý limitovaný předprodukční model je navržen tak, aby časem získal jedinečnou a luxusní patinu, a jeho pravost je ověřena jedinečnou spodní ražbou. Dodává se v dárkové krabičce. Pro dosažení optimálního výkonu naplňte zapalovač Zippo palivem.

Doplňkové parametry

Kategorie: Zippo Klasické - větruodolné americké benzínové zapalovače
Záruka: Doživotní

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Značka Zippo je synonymem pro nekompromisní kvalitu, ikonický design a nadčasovou eleganci. Zippo, s více než 90 lety historie, si získalo světový obdiv jako přední výrobce benzínových zapalovačů, které ztělesňují spolehlivost a styl.

Každý Zippo zapalovač je unikátní, nejen svým charakteristickým "cvakáním" při otevírání, ale i díky možnosti individuálního gravírování. Tato osobní dotek umožňuje vytvořit vzácný kousek, který je zároveň symbolickým dárkem či pamětním předmětem.

Zippo si zachovává svou vynikající pověst díky doživotní záruce, která zahrnuje opravy a servis. Výrobce se pyšní nejen kvalitou svých výrobků, ale i přístupem k udržitelnosti, kdy je možné recyklovat a znovu naplnit zapalovače, což výrazně snižuje ekologický dopad.

Jako ikona amerického designu se Zippo stalo symbolem svobody, dobrodružství a nezaměnitelného stylu. Značka, která odolává času, poskytuje více než pouhý zapalovač – je to dílo umění, příběh a věrný společník pro ty, kteří oceňují skvostné detaily a tradici.