Zippo Woodchuck Sweep 27155

Doprava zdarma
Značka: Zippo
2 243 Kč 1 853,72 Kč bez DPH
Na skladě
Můžeme doručit do:
30.4.2024
Možnosti doručení

Zippo s povrchem Herringbone Sweep a zdobený plátky ořechového dřeva. Pořízením tohoto zapalovače podporujete výsadbu stromů v deštném pralese.

Detailní informace

Detailní popis produktu

  • Benzínový zapalovač ZIPPO - Windproof (větruodolný)  
  • Povrch: Herringbone Sweep™
  • Kolekce: Woodchuck
  • Za každý zapalovač vyrobený ve spolupráci s Woodchuck byl vysazen jeden strom. Se zapalovačem obdržíte i unikátní kód, který Vám po zadání v aplikaci Find My Tree zobrazí lokalitu vysazení Vašeho stromu.
  • Woodchuck Find My Tree, Buy One Plant One
  • Motiv: emblém na přední i zadní straně je z pravého ořechového dřeva - na přední straně jsou v dřevěném plátku laserem odgravírované geometrické obrazce, které odhalují pochromovaný povrch zapalovače
  • Zapalovač má celokovovou konstrukci
  • Vyrobeno v USA, Originál Zippo® Bradford
  • Doživotní záruka - heslo Zippo zní: "It works or we fix it free™" (Funguje nebo jej zdarma opravíme)
  • Dodáváno v dárkové krabičce Zippo
  • Nový zapalovač není naplněn benzínem
     

Upozornění: dřevěné emblémy jsou z přírodního materiálu a každá kresba dřeva je unikátní a zcela originální. Je tedy třeba vzít v potaz, že vzhled kresby emblému nebude přesně odpovídat vzhledu na produktové fotografii.

Kolekce Zippo - Woodchuck přináší na trh zapalovače, které jsou nejen esteticky přitažlivé, ale také ekologicky prospěšné. Spolupráce Zippo s Woodchuck USA znamená, že s každým prodaným zapalovačem z této edice přispíváte k výsadbě stromu. Tento projekt spojuje zákazníky s environmentálním úsilím, poskytující jim při nákupu zapalovače unikátní kód. Tento kód slouží k odhalení místa výsadby stromu, který byl zasazen jako součást jejich příspěvku k ochraně přírody. Touto iniciativou Zippo a Woodchuck USA zpřístupňují ekologickou zodpovědnost široké veřejnosti prostřednictvím kvalitních a stylových zapalovačů.

Doplňkové parametry

Kategorie: Zippo Klasické - větruodolné americké benzínové zapalovače
Záruka: Doživotní
? Povrchy Zippo: Broušený chrom
? Způsoby zdobení: 3D emblém

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Značka Zippo je synonymem pro nekompromisní kvalitu, ikonický design a nadčasovou eleganci. Zippo, s více než 90 lety historie, si získalo světový obdiv jako přední výrobce benzínových zapalovačů, které ztělesňují spolehlivost a styl.

Každý Zippo zapalovač je unikátní, nejen svým charakteristickým "cvakáním" při otevírání, ale i díky možnosti individuálního gravírování. Tato osobní dotek umožňuje vytvořit vzácný kousek, který je zároveň symbolickým dárkem či pamětním předmětem.

Zippo si zachovává svou vynikající pověst díky doživotní záruce, která zahrnuje opravy a servis. Výrobce se pyšní nejen kvalitou svých výrobků, ale i přístupem k udržitelnosti, kdy je možné recyklovat a znovu naplnit zapalovače, což výrazně snižuje ekologický dopad.

Jako ikona amerického designu se Zippo stalo symbolem svobody, dobrodružství a nezaměnitelného stylu. Značka, která odolává času, poskytuje více než pouhý zapalovač – je to dílo umění, příběh a věrný společník pro ty, kteří oceňují skvostné detaily a tradici.