TRIBAL VIOLET KILLER 26485

Doprava zdarma
Značka: Zippo
3 202 Kč 2 646,28 Kč bez DPH
Na skladě
Můžeme doručit do:
20.3.2024
Možnosti doručení

Tribal ornamenty zdobí tento Zippo zapalovač z limitované Japonské kolekce. Doživotní záruka Zippo. Klasický větruodolný zapalovač s kovovou konstrukcí.

Detailní informace

Detailní popis produktu

  • Benzínový zapalovač ZIPPO - Windproof (větruodolný)
  • Japonská kolekce - zapalovač vyrobený v USA a zdobený v Japonsku
  • Elektrolyticky lakovaný povrch s leptaným motivem
  • Zapalovač má celokovovou konstrukci
  • Doživotní záruka - Originál Zippo® Bradford
  • Dodáváno v dárkové krabičce Zippo
  • Nový zapalovač není naplněn benzínem
     

Doplňkové parametry

Kategorie: Zippo Klasické - větruodolné americké benzínové zapalovače
Záruka: Doživotní

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Značka Zippo je synonymem pro nekompromisní kvalitu, ikonický design a nadčasovou eleganci. Zippo, s více než 90 lety historie, si získalo světový obdiv jako přední výrobce benzínových zapalovačů, které ztělesňují spolehlivost a styl.

Každý Zippo zapalovač je unikátní, nejen svým charakteristickým "cvakáním" při otevírání, ale i díky možnosti individuálního gravírování. Tato osobní dotek umožňuje vytvořit vzácný kousek, který je zároveň symbolickým dárkem či pamětním předmětem.

Zippo si zachovává svou vynikající pověst díky doživotní záruce, která zahrnuje opravy a servis. Výrobce se pyšní nejen kvalitou svých výrobků, ale i přístupem k udržitelnosti, kdy je možné recyklovat a znovu naplnit zapalovače, což výrazně snižuje ekologický dopad.

Jako ikona amerického designu se Zippo stalo symbolem svobody, dobrodružství a nezaměnitelného stylu. Značka, která odolává času, poskytuje více než pouhý zapalovač – je to dílo umění, příběh a věrný společník pro ty, kteří oceňují skvostné detaily a tradici.