DOOM Zippo zapalovač 26221

Doprava zdarma
Značka: Zippo
1 210 Kč 1 000 Kč bez DPH
Na skladě
Můžeme doručit do:
3.5.2024
Možnosti doručení

Zippo zapalovač věnovaný dnes již legendární počítačové hře DOOM. Povrch Candy Apple Red zdobí vyražená lebka. Dodáván v dárkové krabičce.

Detailní informace

Detailní popis produktu

  • Benzínový zapalovač ZIPPO - Windproof (větruodolný) 
  • Povrch: Candy Apple Red™
  • Kolekce: Gothic
  • Zapalovač má celokovovou konstrukci
  • Vyrobeno v USA, Originál Zippo® Bradford
  • Doživotní záruka - heslo Zippo zní: "It works or we fix it free™" (Funguje nebo jej zdarma opravíme)
  • Dodáváno v dárkové krabičce Zippo
  • Nový zapalovač není naplněn benzínem


    IDKFA a IDDQD... jedny z nejslavnějších herních cheatů v historii gamingu.  Model Zippo 26221 je věnovaný dnes již legendární PC hře DOOM.

Hra Doom, vydaná v roce 1993 společností id Software, je považována za jednu z nejvýznamnějších a nejvlivnějších videoher v historii. Tento revoluční titul nejen že definoval žánr stříleček z první osoby (FPS), ale také položil základy pro mnoho aspektů moderního herního designu a kultury.

Přelomový Herní Design

Doom představil hráčům intenzivní akci ve 3D prostředí, které bylo pro svou dobu neuvěřitelně působivé. S použitím tehdejší špičkové technologie, jako bylo ray-castingové renderování pro vytvoření hladkého a rychlého pohybu v prostředí, hra nabídla zážitek, jaký předtím nebyl možný. Hráči se ujali role nespecifikovaného vesmírného mariňáka, známého jednoduše jako "Doomguy", bojujícího proti hordám démonů z pekla na Marsu a jeho měsících.

Inovace v Multiplayeru

Doom také položil základy pro multiplayerové hraní v reálném čase. I když nebyl první hrou, která umožnila více hráčům hrát spolu, byl jedním z prvních titulů, který popularizoval koncept deathmatchů, kde hráči bojují proti sobě v digitálním prostředí, což je dnes standardním režimem ve videohrách.

Vliv na Kulturu a Modding

Doom měl obrovský vliv nejen na herní průmysl, ale i na širší populární kulturu. Jeho popularita vedla k nespočtu napodobenin, známých jako "Doom klony", a inspirovala vývojáře her po celém světě. Kromě toho id Software podporoval komunitu modderů tím, že učinil hru snadno modifikovatelnou. Výsledkem bylo obrovské množství uživatelsky vytvořených úrovní, modů a dalších obsahů, které udržely hru živou a populární dlouhá léta po jejím vydání.

Technologický Přínos

Na technické úrovni Doom představil řadu inovací, jako je použití 2.5D grafiky, která umožnila vytvářet složitější a více zapamatovatelné úrovně než kdy předtím. Díky optimalizaci pro nízkovýkonný hardware té doby hra běžela hladce na široké škále počítačů, což umožnilo širokému publiku zažít její magii.

Závěr

Doom byl a stále je ikonou ve videoherním průmyslu. Jeho přínos k rozvoji žánru FPS, multiplayerovému hraní, komunitě modderů a technologickým inovacím není možné přehlédnout. Hra nejenže definovala generaci her, ale také inspirovala mnoho vývojářů a hráčů po celém světě. I po desetiletích od svého vydání zůstává Doom důležitým milníkem v historii videoher, jehož odkaz pokračuje díky novým titulům a remasterům, které udržují jeho ducha naživu.

Doplňkové parametry

Kategorie: Zippo Klasické - větruodolné americké benzínové zapalovače
Záruka: Doživotní
? Povrchy Zippo: Candy Apple Red
? Způsoby zdobení: Stamp

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Značka Zippo je synonymem pro nekompromisní kvalitu, ikonický design a nadčasovou eleganci. Zippo, s více než 90 lety historie, si získalo světový obdiv jako přední výrobce benzínových zapalovačů, které ztělesňují spolehlivost a styl.

Každý Zippo zapalovač je unikátní, nejen svým charakteristickým "cvakáním" při otevírání, ale i díky možnosti individuálního gravírování. Tato osobní dotek umožňuje vytvořit vzácný kousek, který je zároveň symbolickým dárkem či pamětním předmětem.

Zippo si zachovává svou vynikající pověst díky doživotní záruce, která zahrnuje opravy a servis. Výrobce se pyšní nejen kvalitou svých výrobků, ale i přístupem k udržitelnosti, kdy je možné recyklovat a znovu naplnit zapalovače, což výrazně snižuje ekologický dopad.

Jako ikona amerického designu se Zippo stalo symbolem svobody, dobrodružství a nezaměnitelného stylu. Značka, která odolává času, poskytuje více než pouhý zapalovač – je to dílo umění, příběh a věrný společník pro ty, kteří oceňují skvostné detaily a tradici.