Kupte zapalovač, Zippo vysadí strom

Exkluzivní Kolekce Zippo a Woodchuck: Příroda v Dlaních Vašich Rukou

Propojení Přírody a Kvality: Zippo se spojilo s Woodchuck USA

Představujeme Vám jedinečnou kolekci zapalovačů, která je výsledkem vzrušující spolupráce mezi ikonickou značkou Zippo a agenturou Woodchuck USA, známou svými výrobky z udržitelně získávaného dřeva. Tato kolekce je symbolem závazku Zippo MFC k ochraně přírody a spojení tradičního řemesla s moderními technologiemi.

Unikátní Design a Udržitelnost

  • Přírodní Materiály: Každý zapalovač z této kolekce je vyroben s použitím autentického dřeva, pečlivě vybraného a zpracovaného za účelem udržitelnosti a zachování přírodní krásy.
  • Individuální Dotek: Díky jedinečnosti každého kousku dřeva je každý zapalovač neopakovatelný a má svůj vlastní příběh.
  • Kvalita Zippo: Spolehlivost a odolnost, které očekáváte od Zippo, je zde kombinována s unikátním designem a ekologickým přístupem.


Závazek k Ochraně Přírody

S každým zakoupeným zapalovačem z této kolekce Zippo a Woodchuck přispíváte k výsadbě stromů po celém světě. Tato iniciativa je součástí závazku Zippo k podpoře udržitelnosti a ochrany přírodních zdrojů. Navíc, s každým zakoupeným Zippo zapalovačem obdržíte unikátní kód, který Vám umožní prostřednictvím speciální aplikace zjistit, kde byl díky Vašemu nákupu strom vysazený. Za každý vyrobený zapalovač z této kolekce byl totiž vysazen jeden strom, což znamená, že Vaše koupě přímo přispívá k obnově a obohacení našeho přírodního prostředí.

Ideální pro Milovníky Přírody a Designu

  • Tato kolekce je perfektním spojením funkčnosti, stylu a ekologické odpovědnosti.
  • Ideální dárek pro ty, kdo chtějí vyjádřit svou lásku k přírodě a zároveň vlastnit kousek ikonického designu.

Specifikace

  • Ručně vyrobené s důrazem na detail
  • Využívá udržitelně získávané materiály
  • Každý nákup podporuje výsadbu stromů na naší krásné planetě


Připojte se k nám v našem úsilí o podporu udržitelnosti a ochrany přírody, zatímco si užíváte nekonečnou kvalitu a styl Zippo zapalovačů. Tato kolekce není jen zapalovač – je to symbol odpovědnosti a lásky k naší planetě.