Doživotní záruka není jen fráze

Doživotní záruka není pouze reklamním tahem. Zippo prostě funguje!

Před třiaosmdesáti lety si George G. Blaisdell, vynálezce zapalovače Zippo, asi nepomyslel, že jeho věta o doživotní záruce bude platit i téměř sto let od vyrobení prvního modelu tohoto legendárního zapalovače. „Děkujeme vám za možnost obsloužit váš zapalovač“ je slogan, který změnil dějiny.  I když byla věta o doživotní záruce zpočátku asi opravdu pouze reklamním tahem, rozhodně si nezadělala na problémy s neustálými reklamacemi. Proč tomu tak bylo a vlastně i stále je? Jde o to, že zapalovače Zippo jsou asi jedinou firmou na světě, která se o své zapalovače stará s tou nejdokonalejší péčí. S trochou nadsázky bychom mohli říci, že postupy ověřování, zkoušení a výdrže zapalovačů jsou dovedeny do dokonalosti.

 

V Zippu se testuje i charakteristický zvuk zapalovačů

V centrále společnosti Zippo v americkém Bratfordu probíhá nejenom samotná výroba, ale i zkoušení či opravy. Zippo je známé svým neobyčejným zvukem při otevírání zapalovače. Právě akustické zkoušky tvoří nedílnou součást testování. Stejné to je také s tradičním, i ve větru plápolajícím plamenem.

 

Plně automatizovaná linka pro výrobu zapalovačů je zárukou přesné a bezchybné výroby. Díky dokonalým výrobním postupům a testování vyjedou z linky téměř nezničitelné modely klasických zapalovačů Zippo. V servisním středisku si však poradí i s poškozenými zapalovači. Vlakem či autem přejetý zapalovač může být tak za pár dní jako nový. O kvalitách zapalovačů Zippo se již několik desetiletí přesvědčují i čeští zákazníci. I Češi tak mohou využít doživotní záruky na zapalovače Zippo. Česká republika se stala i druhým oficiálním servisním místem v Evropě. Z výše uvedených vět je jasné, že pokud nenarazíte na padělek, rozhodně bude o
Váš Zippo zapalovač dokonale postaráno i po mnoha letech fungování.

 
Co více si tedy přát?

 

zippo-dozivotni-zaruka