Benzínový ohřívač rukou Zippo

Benzínový ohřívač rukou

 

Jistě to znáte, venku sychravé počasí, při pohledu z okna vidíte kolemjdoucí, kteří se svižným tempem snaží zkrátit dobu pobytu v mrazu na ulici na co nejkratší a dostat se rychle do tepla. Jít teď ven? Že se Vám vůbec nechce, přesto povinnosti volají? Nebo prostě nechcete strávit další víkend schovaní doma? A Vy ještě nemáte benzínový ohřívač rukou?

 

I zima se může stát Vaší oblíbenou částí roku. Benzínový ohřívač rukou je výborným společníkem při každodenní cestě do práce, při čekání na autobus, při návratu z restaurace a nebo parťákem při outdoorových aktivitách.

 

A jak to všechno funguje?

 

Ohřívač rukou je v podstatě velmi jednoduché zařízení. Uvnitř těla je výplňový materiál podobný vatě, který se napustí stejným benzínem jako se nalévá do klasických benzínových zapalovačů Zippo. Následně se plamenem zapalovače aktivuje katalytický hořák v horní části a vše se přiklopí druhou částí, tj. perforovaným víčkem.

 

Žár zapalovače zapůsobí jako katalizátor, spustí chemickou reakci a ohřívač bez hoření, kouření, zápachu začne vydávat teplo. Teplo je díky perfektnímu zpracování a kvalitním materiálům vydáváno rovnoměrně po celém povrchu ohřívače, který má při plném výkonu teplotu cca 60° C. Ohřívač se následně musí vložit do flísového pouzdra a pak Vás bude hřát dle míry naplnění benzínem až 12 hodin. Perfektně jednoduché, funkční a především příjemné!

 

Jediné co je třeba řešit je naplnění benzínem a po zhruba osmdesáti použitích je vhodné vyměnit hořák. Samotný hořák se bežně prodává jako spotřební díl a lze jej sehnat například v internetových obchodech.

 

A benzín? V zásadě doporučujeme používat originální benzín Zippo, který se v České republice prodává v balení o 125 ml. Toto množství Vám vydrží na 5-7 naplnění ohřívače (pokud uvažujeme, že jej budete vždy plnit na maximum).

 

Takže co je na ohřívači rukou nejlepší?

  • hřeje!
  • perfektně padne do ruky
  • díky plochému tvaru je ideální do kapsy
  • robustní zpracování, které něco snese
  • vydrží až 12 hodin
  • ohřívač je opakovatelně plnitelný
  • nezapáchá, nekouří a je zcela bezpečný při dodržení instrukcí k používání
  • skvělý design
  • originální produkt Zippo

 

Zkrátka jestli si jen chcete zpříjemnit zimní plískanice ve městě, nebo jste vášnivý rybář či rybářka a k vodě chodíte za každého počasí, nebo jste aktivně zaměřený člověk, který tráví celý rok venku v přírodě a nebo se při výkonu Vašeho povolání pohybujete venku i v zimě, tak benzínový ohřívač rukou od Zippo Vám dokáže čas prožitý venku zpříjemnit.