Zippo 85th Anniversary Collectible 22022

Doprava zdarma
Značka: Zippo
4 477 Kč 3 700 Kč bez DPH
Na skladě
Můžeme doručit do:
22.4.2024
Možnosti doručení

Sběratelský Zippo zapalovač vyrobený k příležitosti oslavy 85. výročí založení společnosti Zippo. Vyrobeno pouze 17 tis. kusů pro celý svět.

Detailní informace

Detailní popis produktu

Zippo 85th Anniversary Collectible - zapalovač z výroční limitované  edice, vydané u příležitosti oslavy 85 let od založení společnosti Zippo.

Zapalovač je v provedení Armor (má zesílené stěny schránky) a zdoben novou technologií 360-Multicut. Tato technika gravírování umožňuje vytvářet vzory kolem dokola a to plynule i přes hrany zapalovače.

Jako symbol pro 85. výročí byl firmou zvolen diamantový vzor, který je na přední i zadní straně zapalovače a dokonce je patrný i v rudém plamenu v pravém dolním rohu. Plamen tvoří tenká epoxidová vrstva, která je nanášena ručně.

Jak již bylo zmíněno, jedná se o limitovanou edici a každý kus má na levé hraně vygravírované individuální pořadové číslo. Celkem bylo vyrobeno  17 tisíc kusů zapalovačů pro celý svět.

Zapalovač je dodáván v novém typu krabičky - výstavním rámečku. Rámeček má střed z průhledného plastu, do kterého je zapalovač zasazen (lze vyjmout bez poškození krabičky) a celek působí tak, že se Zippo zapalovač v černém rámečku vznáší. Tento konkrétní typ krabičky byl poprvé použit právě pro tento výroční model zapalovač.

 

  • Benzínový zapalovač ZIPPO - Windproof (větruodolný)
  • Povrch: Leštěný Chrom
  • Motiv: 360-Multicut
  • ArmorTM  tzv. Zippo "pancír" - zapalovač má 1,5 krát silnější stěny schránky
  • Limitovaná kolekce - 17 tisíc kusů pro celý svět
  • Unikátní dárková krabička Zippo
  • Doživotní záruka - Originál Zippo® Bradford
  • Nový zapalovač není naplněn benzínem


Doplňkové parametry

Kategorie: Zippo Klasické - větruodolné americké benzínové zapalovače
Záruka: Doživotní

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Značka Zippo je synonymem pro nekompromisní kvalitu, ikonický design a nadčasovou eleganci. Zippo, s více než 90 lety historie, si získalo světový obdiv jako přední výrobce benzínových zapalovačů, které ztělesňují spolehlivost a styl.

Každý Zippo zapalovač je unikátní, nejen svým charakteristickým "cvakáním" při otevírání, ale i díky možnosti individuálního gravírování. Tato osobní dotek umožňuje vytvořit vzácný kousek, který je zároveň symbolickým dárkem či pamětním předmětem.

Zippo si zachovává svou vynikající pověst díky doživotní záruce, která zahrnuje opravy a servis. Výrobce se pyšní nejen kvalitou svých výrobků, ale i přístupem k udržitelnosti, kdy je možné recyklovat a znovu naplnit zapalovače, což výrazně snižuje ekologický dopad.

Jako ikona amerického designu se Zippo stalo symbolem svobody, dobrodružství a nezaměnitelného stylu. Značka, která odolává času, poskytuje více než pouhý zapalovač – je to dílo umění, příběh a věrný společník pro ty, kteří oceňují skvostné detaily a tradici.