75th Anniversary D-Day Commemorative Limited Zippo 29930

Značka: Zippo
4 235 Kč 3 500 Kč bez DPH
Na dotaz
Možnosti doručení
Položka byla vyprodána…

Zippo zapalovač vydaný k 75. výročí vylodění spojenců v Normandii. Vyrobeno pouze 10 000 kusů pro celý svět. Dodáván ve speciální dárkové krabičce.

Detailní informace

Detailní popis produktu

  • Limitovaná edice k 75. výročí vylodění v Normandii
  • Vyrobeno pouze 10 000 kusů pro celý svět, každý kus má vyraženo své unikátní sériové číslo na pravém boku
  • Modelová řada zapalovače Zippo: 1941 Replica™, povrch zapalovače Black Crackle™
  • Sada obsahuje Zippo zapalovač se slavnou fotkou GIs ve vyloďovacím člunu, mosaznou insignii Vrchního velitelství spojeneckých expedičních sil a kopii dopisu generála Dwighta D. Eisenhowera, který dostal každý z vojáků účastnících se vylodění spojeneckých sil v Normandii, čili Dne D.
  • Zapalovač konstrukcí a vzhledem odpovídá modelům vyráběným v roce 1941
  • Černý povrch Black Crackle™ byl vyvinut právě pro Zippo zapalovače, které  společnost dodávala Americké armádě. Povrch Black Crackle chrání schránku zapalovače proti korozi a zapalovač tak mohl sloužit i v těch nejnáročnějších podmínkách, více informací o povrchu Black Crackle™ se dozvíte ZDE
  • Doživotní záruka - Originál Zippo® Bradford, USA - "It works or we fix it free™"
  • Zapalovač má celokovovou konstrukci
  • Dodáváno ve speciální kazetě D-Day 75 Years
  • Nový zapalovač není naplněn benzínem

Doplňkové parametry

Kategorie: Vyprodané modely - katalog Zippo zapalovačů
Záruka: Doživotní
Položka byla vyprodána…

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Značka Zippo je synonymem pro nekompromisní kvalitu, ikonický design a nadčasovou eleganci. Zippo, s více než 90 lety historie, si získalo světový obdiv jako přední výrobce benzínových zapalovačů, které ztělesňují spolehlivost a styl.

Každý Zippo zapalovač je unikátní, nejen svým charakteristickým "cvakáním" při otevírání, ale i díky možnosti individuálního gravírování. Tato osobní dotek umožňuje vytvořit vzácný kousek, který je zároveň symbolickým dárkem či pamětním předmětem.

Zippo si zachovává svou vynikající pověst díky doživotní záruce, která zahrnuje opravy a servis. Výrobce se pyšní nejen kvalitou svých výrobků, ale i přístupem k udržitelnosti, kdy je možné recyklovat a znovu naplnit zapalovače, což výrazně snižuje ekologický dopad.

Jako ikona amerického designu se Zippo stalo symbolem svobody, dobrodružství a nezaměnitelného stylu. Značka, která odolává času, poskytuje více než pouhý zapalovač – je to dílo umění, příběh a věrný společník pro ty, kteří oceňují skvostné detaily a tradici.