Jack Daniel's® Placatka & Zippo zapalovač 30061

Možnost gravírování Doprava zdarma
Značka: Zippo
2 263 Kč 1 870,25 Kč bez DPH
Na dotaz
Rytí - zadní strana +350 Kč
Možnosti doručení
Položka byla vyprodána…

Dárková sada Zippo benzínového zapalovače a placatky z kolekce Jack Daniel's. Jedinečný set pro každého milovníka této legendární americké whiskey.

Detailní informace

Detailní popis produktu

  • Sada benzínového zapalovače Zippo a placatky
  • Povrch zapalovače: Street Chrome
  • Kolekce: Jack Daniel's
  • Typ zdobení zapalovače: potisk
  • Zapalovač má celokovovou konstrukci
  • Vyrobeno v USA, Originál Zippo® Bradford
  • Doživotní záruka - heslo Zippo zní: "It works or we fix it free™" (Funguje nebo jej zdarma opravíme)
  • Nový zapalovač není naplněn benzínem
  • Objem placatky: 90 ml
  • Materiál placatky: nerezová ocel / vyražený motiv Jack Daniel's
  • dodáváno v dárkovém balení
     

    Představujeme vám naší exkluzivní dárkovou sadu - kombinaci Zippo zapalovače a kapesní likérky! Tato dárková sada Jack Daniel's je ideálním dárkem pro všechny, kteří ocení spojení stylu, praktičnosti a elegance. Obsahuje ikonický Zippo zapalovač, který zaručuje spolehlivé zapalování a trvanlivost. Jeho kvalitní provedení s povrchem z nerezové oceli dodává zapalovači odolnost a odolává běžným opotřebením.

    Ale to není vše! Kromě zapalovače v této sadě najdete také kapesní likérku, která se vejde pohodlně do kapsy a umožňuje si vychutnat oblíbený likér či jiný alkohol na cestách nebo při speciálních příležitostech. Je vyrobena z kvalitní nerezové oceli, která zachová chuť a kvalitu obsahu.

    Tato dárková sada je skvělým dárkem pro sběratele, milovníky Zippo zapalovačů a pro ty, kteří ocení praktický a stylový doplněk. Překvapte své blízké tímto unikátním setem a přidejte jim nádech elegance a praktičnosti do jejich každodenního života.

    S touto dárkovou sadou Zippo zapalovače a kapesní likérky uděláte nezapomenutelný dojem.

Doplňkové parametry

Kategorie: Zippo Klasické - větruodolné americké benzínové zapalovače
Záruka: Doživotní
? Povrchy Zippo: Street Chrome
? Způsoby zdobení: Potisk
Položka byla vyprodána…

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Značka Zippo je synonymem pro nekompromisní kvalitu, ikonický design a nadčasovou eleganci. Zippo, s více než 90 lety historie, si získalo světový obdiv jako přední výrobce benzínových zapalovačů, které ztělesňují spolehlivost a styl.

Každý Zippo zapalovač je unikátní, nejen svým charakteristickým "cvakáním" při otevírání, ale i díky možnosti individuálního gravírování. Tato osobní dotek umožňuje vytvořit vzácný kousek, který je zároveň symbolickým dárkem či pamětním předmětem.

Zippo si zachovává svou vynikající pověst díky doživotní záruce, která zahrnuje opravy a servis. Výrobce se pyšní nejen kvalitou svých výrobků, ale i přístupem k udržitelnosti, kdy je možné recyklovat a znovu naplnit zapalovače, což výrazně snižuje ekologický dopad.

Jako ikona amerického designu se Zippo stalo symbolem svobody, dobrodružství a nezaměnitelného stylu. Značka, která odolává času, poskytuje více než pouhý zapalovač – je to dílo umění, příběh a věrný společník pro ty, kteří oceňují skvostné detaily a tradici.