2023 Collectible of the Year Zippo Car 29157

Doprava zdarma
Značka: Zippo
4 890 Kč 4 041,32 Kč bez DPH
Na skladě
Můžeme doručit do:
30.4.2024
Možnosti doručení

Sběratelský speciál z roku 2023.  Vyrobeno pouze 4500 kusů pro celý svět. Originál Zippo s doživotní zárukou je dodáván ve speciální dárkové kazetě.

Detailní informace

Detailní popis produktu

  • Benzínový zapalovač ZIPPO - Windproof (větruodolný)
  • Sběratelský speciál pro rok 2023
  • Limitovaná edice 4500 ks pro celý svět (pouze 70 ks pro ČR & SK)
  • Každý kus má své unikátní pořadové číslo z limitované edice
  • Pro region Evropa má tento model čirý krystal na víčku (USA žlutý, Asie rudý)
  • Pozlacený a poprvé v historii rytím zdobený insert (insert - vložka)
  • Speciální spodní ražba COTY 2023
  • Způsob zdobení: Laser, Photo Image 360°, krystal
  • Povrch: Ebony™ - High Polish Black
  • Doživotní záruka - Originál Zippo® Bradford
  • Dodáváno v dárkové krabičce Zippo ZLuxury
  • Vyrobeno v USA
  • Nový zapalovač není naplněn benzínem
     

Sběratelský speciál roku 2023 připomíná 75 let od chvíle, kdy se původní vůz "Zippo Car" poprvé objevil na silnicích a uchvátil srdce diváků po celé Americe.

Zakladatel společnosti Zippo George G. Blaisdell, inspirován přehlídkou "product-mobilů", nechal v roce 1947 kompletně přestavět automobil Chrysler Saratoga na dvojici zapalovačů Zippo v nadživotní velikosti. Tento velkolepý a senzační model pak objížděl 48 států a oslňoval návštěvníky průvodů a veletrhů všude, kde se objevil.

Tento sběratelský kus s povrchem Armor® High Polish Black zobrazuje ikonický vůz Zippo v celé jeho kráse pomocí procesu Photo Image 360°, který zdobí tělo zapalovače na všech stranách i přes hrany a boky. Pomocí technologie Laser Two-Tone je plamen Zippo a ikona 75. výročí odhalena v luxusních mosazných tónech, zatímco komínek na autě je osvětlen třpytivým křišťálem, který byl vybrán speciálně pro edici určenou pro Evropu.

A konečně, na pozlacené vložce je vůbec poprvé vyryt opakující se motiv Zippo, čímž se tento sběratelský kousek odlišuje od všech ostatních před ním. Každý zapalovač je postupně očíslován, opatřen razítkem "Luxury bottom" a dodáván ve speciálním sběratelském balení.

Doplňkové parametry

Kategorie: Kolekce - tematické edice zapalovačů Zippo
Záruka: Doživotní
? Povrchy Zippo: High Polish Black

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Značka Zippo je synonymem pro nekompromisní kvalitu, ikonický design a nadčasovou eleganci. Zippo, s více než 90 lety historie, si získalo světový obdiv jako přední výrobce benzínových zapalovačů, které ztělesňují spolehlivost a styl.

Každý Zippo zapalovač je unikátní, nejen svým charakteristickým "cvakáním" při otevírání, ale i díky možnosti individuálního gravírování. Tato osobní dotek umožňuje vytvořit vzácný kousek, který je zároveň symbolickým dárkem či pamětním předmětem.

Zippo si zachovává svou vynikající pověst díky doživotní záruce, která zahrnuje opravy a servis. Výrobce se pyšní nejen kvalitou svých výrobků, ale i přístupem k udržitelnosti, kdy je možné recyklovat a znovu naplnit zapalovače, což výrazně snižuje ekologický dopad.

Jako ikona amerického designu se Zippo stalo symbolem svobody, dobrodružství a nezaměnitelného stylu. Značka, která odolává času, poskytuje více než pouhý zapalovač – je to dílo umění, příběh a věrný společník pro ty, kteří oceňují skvostné detaily a tradici.