Anne Stokes Zippo zapalovač 26091

Značka: Zippo
1 785 Kč 1 475,21 Kč bez DPH
Na skladě
Můžeme doručit do:
30.4.2024
Možnosti doručení

Zippo od Anne Stokes s 360° laserovým gravírováním a fialovým High Polish Purple povrchem. Umělecké dílo s doživotní zárukou. Fantasy a oheň ve Vaší kapse.

Detailní informace

Detailní popis produktu

  • Benzínový zapalovač ZIPPO - Windproof (větruodolný) 
  • Povrch: Abbys™ (High Polish Purple)
  • Kolekce: Anne Stokes
  • Způsob zdobení: 360° Laser
  • Zapalovač má celokovovou konstrukci
  • Opakovaně plnitelný benzínem do zapalovačů
  • Vyrobeno v USA, Originál Zippo® Bradford
  • Doživotní záruka - heslo Zippo zní: "It works or we fix it free™" (Funguje nebo jej zdarma opravíme)
  • Dodáváno v dárkové krabičce Zippo
  • Nový zapalovač není naplněn benzínem


Ponořte se do světa magie a tajemna s exkluzivním Zippo zapalovačem, jehož design pochází přímo z dílny Anne Stokes, světově uznávané britské umělkyně, která se proslavila svými fascinujícími a detailně propracovanými ilustracemi fantasy, gotiky a mystiky. Tento zapalovač představuje jedinečné spojení uměleckého mistrovství a vysoké kvality, které Zippo nabízí.

Co dělá tento kousek opravdu výjimečným, je laserové gravírování 360°, které přenáší Stokesovou hypnotizující vizi přes celý zapalovač, včetně jeho hran a boků. Tento způsob zdobení není jen technickým kouskem, ale také způsobem, jak přiblížit umělkyninu fantazii do vašich rukou ve všech rozměrech.

Zapalovač se pyšní nádherným odstínem High Polish Purple, který dodává další rozměr luxusu a elegance. Tento sytě fialový odstín, lesklý a hluboký, je dokonalým pozadím pro Stokesovou mistrovskou ilustraci, čímž zapalovač stává nejen praktickým doplňkem, ale i uměleckým dílem.

S doživotní zárukou, kterou na své produkty poskytuje Zippo, je tento zapalovač nejen dokladem americké kvality, ale i trvalé hodnoty. Je ideálním dárkem pro sběratele, fanoušky fantasy a všechny, kdo ocení spojení funkčnosti s unikátním designem a uměleckým vyjádřením.


Doplňkové parametry

Kategorie: Zippo Klasické - větruodolné americké benzínové zapalovače
Záruka: Doživotní
? Povrchy Zippo: High Polish Purple
? Způsoby zdobení: 360° Laser

High Polish Purple - video Zippo barevné zapalovače

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Značka Zippo je synonymem pro nekompromisní kvalitu, ikonický design a nadčasovou eleganci. Zippo, s více než 90 lety historie, si získalo světový obdiv jako přední výrobce benzínových zapalovačů, které ztělesňují spolehlivost a styl.

Každý Zippo zapalovač je unikátní, nejen svým charakteristickým "cvakáním" při otevírání, ale i díky možnosti individuálního gravírování. Tato osobní dotek umožňuje vytvořit vzácný kousek, který je zároveň symbolickým dárkem či pamětním předmětem.

Zippo si zachovává svou vynikající pověst díky doživotní záruce, která zahrnuje opravy a servis. Výrobce se pyšní nejen kvalitou svých výrobků, ale i přístupem k udržitelnosti, kdy je možné recyklovat a znovu naplnit zapalovače, což výrazně snižuje ekologický dopad.

Jako ikona amerického designu se Zippo stalo symbolem svobody, dobrodružství a nezaměnitelného stylu. Značka, která odolává času, poskytuje více než pouhý zapalovač – je to dílo umění, příběh a věrný společník pro ty, kteří oceňují skvostné detaily a tradici.