SLOVAKIA 21549

Značka: Zippo
871 Kč 719,83 Kč bez DPH
Na dotaz
Možnosti doručení
Položka byla vyprodána…

Originální zapalovač vyrobený spol. Zippo pro Slovenskou republiku. Zapalovač má odolný pochromovaný povrch a je dodáván v dárkové krabičce.

Detailní informace

Detailní popis produktu

  • Benzínový zapalovač ZIPPO - Windproof (větruodolný)
  • Povrch: Broušený chrom
  • Motiv: Potisk
  • Kolekce: Slovensko
  • Druhá strana je bez obrázku a vhodná pro vyhotovení rytiny
  • Doživotní záruka - Originál Zippo® Bradford
  • Dodáváno v dárkové krabičce Zippo
  • Vyrobeno v USA
  • Nový zapalovač není naplněn benzínem 

Zippo Brushed Chrome -povrch broušený chrom
Typ povrchu: Broušený chrom / Brushed chrome
Pokud se řekne "Zippo zapalovač", většině lidí se patrně vybaví klasický benzínový zapalovač právě v broušeném chromu. Jedná se o světově nejpopulárnější povrchovou úpravu Zippo zapalovačů, a to již od roku 1933. Důvody jsou jednoduché; jedná se o povrch velmi odolný, decentního vzhledu, na kterém neulpívají otisky prstů (jako na leštěných typech povrchů), bezvadný i pro zakázkové gravírování. Kýženého vzhledu je dosaženo jemným horizontálním kartáčováním chromové vrstvy zapalovače. Brushed chrome plní ochrannou funkci, kdy odolný a tvrdý chrom chrání Zippo před povětrnostními vlivy a korozí, a jemné kartáčování plní funkci estetickou. Broušený chrom je u Zippo zapalovačů na přední a zadní straně, zatímco boky, horní část víčka a spodní ražba jsou v úpravě z leštěného chromu. Tato zajímavá kombinace tak vytváří efektní kontrast kartáčovaného a zrcadlově lesklého chromu.

 

  • Tradiční vzhled
  • Dlouhá životnost
  • Odolnější proti poškrábání
  • Snadná údržba
  • Vhodný k dodatečném gravírování
  • Na povrchu nezůstávají otisky prstů


  • Kovový povrch je chladnější na dotek
  • Individuálně může vzhled působit střídmě
Gravírování Zippo

Vhodný pro dodatečné gravírování

Tento Zippo zapalovač lze také on-line objednat i s dodatečným gravírováním. Je to snadné a zabere Vám to jen pár minut. Získáte tak jedinečný originál přímo na míru Vám, nebo Vašim blízkým. Stačí kliknout na tlačítko "Nakonfigurovat produkt" a v našem on-line návrháři vložit požadovaný text nebo i vybrat obrázek z galerie. Po přijetí objednávky je zakázka připravena k výdeji na prodejně zpravidla týž den, anebo do jednoho pracovního dne odeslána na Vaší adresu prostřednictvím dopravce, pokud to k nám na prodejnu máte daleko.

Přejete si gravírování vlastního obrázku nebo fotografie? Napište nám, obratem Vám připravíme nabídku.

 

  

Servis Zippo

Zaručený servis pro Váš Zippo

Zippo jsou špičkové benzínové zapalovače a proto víme, že je naši zákazníci používají i v náročných podmínkách, kdy se potřebují na zapalovač 100 % spolehnout. A nebo prostě Zippo mají pro chvíle pohody, kdy si chtějí vychutnat svou cigaretu u kávy. 

V každém případě je žádoucí, aby byl zapalovač v perfektní kondici a dobře sloužil. Pokud se Zippo stane nehoda, nebo se vyskytne jakýkoliv problém, rychle a ochotně poskytneme péči v autorizovaném servisním středisku Zippo ČR.

Se Zippo si tak pořizujete i jistotu doživotní záruky!

 

 

Autorizovaný prodejce Zippo

Jsme autorizovaný prodejce Zippo

Jako autorizovaný prodejce značky Zippo nabízíme největší výběr zapalovačů Zippo na jednom místě v Praze. Na trhu působíme více než deset let a naše zkušenosti a profesionalita jsou, troufáme si říci, předpokladem Vaší spokojenosti. Navštivte nás v naší kamenné prodejně, kde si můžete vybrat z široké nabídky zapalovačů Zippo a kompletního příslušenství pro tyto fenomenální benzínové zapalovače.
Za originalitu Zippo zapalovačů ručíme a jako důkaz můžeme nabídnout mnohaletou historii recenzí na serverech Heureka a nebo například Zboží.cz

 

 

  

Servis Zippo

Společně pečujeme o Vaše Zippo: Tipy a návody

Důvod, proč jsou Zippo zapalovače symbolem spolehlivosti a doslova kultovním předmětem, spočívá v jejich geniálně jednoduché konstrukci a mechanismu zapalování. Při pravidelné péči a minimální údržbě Vám zapalovač bude sloužit desítky let. Jak se o zapalovač starat, jak jej plnit kvalitním palivem a jak snadno vyměnit spotřební části, najdete v námi připravených návodech.

A pokud si nebudete něčím zcela jisti, jsme Vám plně k dispozici na naší zákaznické lince
+420 607 704 045 a nebo osobně v naší kamenné prodejně,
kde Vám ochotně a rádi pomůžeme.

Doplňkové parametry

Kategorie: Zippo Klasické - větruodolné americké benzínové zapalovače
Záruka: Doživotní
? Povrchy Zippo: Broušený chrom
? Způsoby zdobení: Potisk
Položka byla vyprodána…

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Značka Zippo je synonymem pro nekompromisní kvalitu, ikonický design a nadčasovou eleganci. Zippo, s více než 90 lety historie, si získalo světový obdiv jako přední výrobce benzínových zapalovačů, které ztělesňují spolehlivost a styl.

Každý Zippo zapalovač je unikátní, nejen svým charakteristickým "cvakáním" při otevírání, ale i díky možnosti individuálního gravírování. Tato osobní dotek umožňuje vytvořit vzácný kousek, který je zároveň symbolickým dárkem či pamětním předmětem.

Zippo si zachovává svou vynikající pověst díky doživotní záruce, která zahrnuje opravy a servis. Výrobce se pyšní nejen kvalitou svých výrobků, ale i přístupem k udržitelnosti, kdy je možné recyklovat a znovu naplnit zapalovače, což výrazně snižuje ekologický dopad.

Jako ikona amerického designu se Zippo stalo symbolem svobody, dobrodružství a nezaměnitelného stylu. Značka, která odolává času, poskytuje více než pouhý zapalovač – je to dílo umění, příběh a věrný společník pro ty, kteří oceňují skvostné detaily a tradici.