Zippo Černý ohřívač rukou 12h 41068

Značka: Zippo
817 Kč 675,21 Kč bez DPH
Na skladě
Můžeme doručit do:
3.4.2024
Možnosti doručení

Benzínový ohřívač rukou Zippo nabízí dlouhotrvající teplo pro venkovní aktivity. Kompaktní, snadno použitelný, ideální pro turistiku, kempování nebo sporty.

Detailní informace

Detailní popis produktu

  • Outdoor benzínový ohřívač rukou Zippo
  • Celým svým tělem vydává teplotu 50° C
  • Výdrž: 12 hodin
  • Povrch: matný, jednobarevný - černý
  • Balení obsahuje: ohřívač rukou, katalytický hořák, plastová odměrka benzínu, látkové pouzdro se stahovací šňůrkou, návod k použití
  • pomocná nádobka pro plnění je opatřena ryskami 1/1a 1/2
    - celá nádobka, tj. cca 17 ml = 12 hodin poskytování tepla
    - polovina nádobky, tj. cca 8 ml = 6 hodin poskytování tepla
  • Rozměry ohřívače: 11 x 7 x 1 cm (výška x šířka x tloušťka)
  • Záruka: 24 měsíců
  • Nový ohřívač není naplněn benzínem

 

Benzínový outdoor ohřívač rukou oceníte při rozličných venkovních aktivitách v zimním počasí. Snadno se stane Vaším osobním zdrojem tepla při tůrách, na lyžích, sledování sportovních utkání nebo například při rybaření. Stejně tak jej jistě oceníte i při běžném denním použití, či při výkonu Vaší profese ve venkovním prostředí.

Ohřívač sestává ze tří částí:
Komplet tvoří štíhlé tělo ohřívače, katalytický hořák a perforované víčko. Součástí balení je i nálevka benzínu, látkové pouzdro a návod. 

Dle návodu a za pomoci nálevky naplníte na požadované množství originálním benzínem Zippo. Podle vydatnosti naplnění (dle rysky na nálevce benzínu) vydrží hořák poskytovat teplo 6-12 hodin. 

Po naplnění nádoby je třeba zapalovačem zažehnout chemickou reakci v katalytickém hořáku. Teplo vzniká bez hoření plamenem, bez vzniku kouře a bez zápachu.

Ohřívač hřeje celým svým tělem a teplotou cca 50°C.  Doporučujeme používat výhradně originální benzín Zippo. Jedno balení o obsahu 125 ml vydrží na cca 7 naplnění zásobníku ohřívače, tj. na zhruba 84 hodin.

Dodržujte, prosím, zásady bezpečnosti a pečlivě si prostudujte návod k použití. Výrobek je při správném užívání absolutně bezpečný.

Doplňkové parametry

Kategorie: Doplňky a příslušenství k zapalovačům
Záruka: 2 roky

Benzínové ohřívače rukou Zippo.

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Značka Zippo je synonymem pro nekompromisní kvalitu, ikonický design a nadčasovou eleganci. Zippo, s více než 90 lety historie, si získalo světový obdiv jako přední výrobce benzínových zapalovačů, které ztělesňují spolehlivost a styl.

Každý Zippo zapalovač je unikátní, nejen svým charakteristickým "cvakáním" při otevírání, ale i díky možnosti individuálního gravírování. Tato osobní dotek umožňuje vytvořit vzácný kousek, který je zároveň symbolickým dárkem či pamětním předmětem.

Zippo si zachovává svou vynikající pověst díky doživotní záruce, která zahrnuje opravy a servis. Výrobce se pyšní nejen kvalitou svých výrobků, ale i přístupem k udržitelnosti, kdy je možné recyklovat a znovu naplnit zapalovače, což výrazně snižuje ekologický dopad.

Jako ikona amerického designu se Zippo stalo symbolem svobody, dobrodružství a nezaměnitelného stylu. Značka, která odolává času, poskytuje více než pouhý zapalovač – je to dílo umění, příběh a věrný společník pro ty, kteří oceňují skvostné detaily a tradici.