Cannabis Design Zippo zapalovač 26149

Doprava zdarma
Značka: Zippo
1 675 Kč 1 384,30 Kč bez DPH
Na skladě
Můžeme doručit do:
30.4.2024
Možnosti doručení

Zippo s barevnými listy konopí díky technologii 540 Fusion a mosazným insertem. Výrazný, luxusní, dodáván v dárkové krabičce Premium.

Detailní informace

Detailní popis produktu

  • Benzínový zapalovač ZIPPO - Windproof (větruodolný) 
  • Způsob zdobení: 540 Fusion
  • Kolekce: Zippo
  • Zapalovač má celokovovou konstrukci
  • Opakovaně plnitelný benzínem do zapalovačů
  • Doživotní záruka - heslo Zippo zní: "It works or we fix it free™" (Funguje nebo jej zdarma opravíme)
  • Dodáváno v dárkové krabičce Zippo
  • Vyrobeno ve Spojených státech amerických
  • Originál Zippo® Bradford
  • Nový zapalovač není naplněn benzínem

 

Tento Zippo zapalovač je vrcholným příkladem inovace a uměleckého vyjádření, kombinující pokročilou technologii 540 Fusion s ikonickým designem. Jeho povrch zdobí barevné listy konopí, aplikované s nepřekonatelnou precizností a detailností, které se rozprostírají po celém jeho těle, přinášející živý a pestrý vizuální zážitek. Tato technologie umožňuje barevné prvky spojit se základem zapalovače tak, že vytváří hladký a trvalý obraz bez viditelných spojů nebo přerušení.

Zajímavým prvkem tohoto modelu je také mosazná varianta vložky, neboli insertu, který přidává další rozměr luxusu a exkluzivity. Mosazné provedení nejenže zvyšuje estetickou hodnotu zapalovače, ale také odkazuje na dlouholetou tradici kvality a odolnosti, které Zippo zapalovače reprezentují.

Výrazné barvy a výjimečný design tohoto kusu jsou umocněny dárkovou krabičkou Zippo Premium, v níž je zapalovač dodáván, čímž se stává ideálním dárkem pro sběratele, příznivce konopné kultury nebo pro ty, kdo chtějí vlastnit opravdu unikátní a výrazný předmět. Tento Zippo zapalovač není jen prostředkem k zapálení, ale také výrazem osobního stylu a postojů, doprovázeným nezaměnitelnou kvalitou a historií značky Zippo.

Doplňkové parametry

Kategorie: Zippo Klasické - větruodolné americké benzínové zapalovače
Záruka: Doživotní
? Způsoby zdobení: 540 Fusion

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Značka Zippo je synonymem pro nekompromisní kvalitu, ikonický design a nadčasovou eleganci. Zippo, s více než 90 lety historie, si získalo světový obdiv jako přední výrobce benzínových zapalovačů, které ztělesňují spolehlivost a styl.

Každý Zippo zapalovač je unikátní, nejen svým charakteristickým "cvakáním" při otevírání, ale i díky možnosti individuálního gravírování. Tato osobní dotek umožňuje vytvořit vzácný kousek, který je zároveň symbolickým dárkem či pamětním předmětem.

Zippo si zachovává svou vynikající pověst díky doživotní záruce, která zahrnuje opravy a servis. Výrobce se pyšní nejen kvalitou svých výrobků, ale i přístupem k udržitelnosti, kdy je možné recyklovat a znovu naplnit zapalovače, což výrazně snižuje ekologický dopad.

Jako ikona amerického designu se Zippo stalo symbolem svobody, dobrodružství a nezaměnitelného stylu. Značka, která odolává času, poskytuje více než pouhý zapalovač – je to dílo umění, příběh a věrný společník pro ty, kteří oceňují skvostné detaily a tradici.