iQOS: Revoluce ve světě kouření pro technologické nadšence

iQOS: Moderní způsob kouření bez kouře

V posledních letech jsme svědky prudkého nárůstu popularity alternativních metod kouření, mezi které patří elektronické cigarety a různé zařízení zahřívající tabák. Jedním z předních hráčů na tomto poli je iQOS, inovativní systém společnosti Philip Morris International, který představuje zcela odlišný přístup k "kouření". Co přesně iQOS je, jak funguje a proč si získává stále více příznivců?

Co je iQOS?

iQOS je zařízení určené pro zahřívání tabáku, známé také pod pojmem "heat-not-burn". Na rozdíl od tradičního kouření, kde dochází ke spalování tabáku, iQOS tabák pouze zahřívá. Díky tomu uvolňuje nikotin a další aroma látky bez množství škodlivých chemických sloučenin typických pro běžné cigarety.

Jak iQOS funguje?

Centrálním prvkem iQOS systému jsou speciální tabákové náplně nazývané HEETS nebo HeatSticks. Tyto náplně se vkládají do elektronického zařízení, které je vybaveno vyhřívacím prvkem. Tabák se zahřívá na teplotu okolo 350 °C, což je dostatečné pro uvolnění nikotinu a chuti, ale nedochází k jeho spalování. Tento proces znamená méně zápachu, žádný popel a méně chemických látek ve srovnání s klasickými cigaretami.

iQOS jako technologický skvost pro nadšence moderních technologií

Jedním z aspektů, který dělá iQOS obzvláště atraktivním, je jeho technologická pokročilost. Toto zařízení je skvělým příkladem, jak moderní technologie pronikají do každodenního života. Pro technické nadšence představuje iQOS fascinující spojení inovace a praktického designu. Zahřívání tabáku místo jeho spalování je technický pokrok, který může výrazně snížit expozici škodlivým látkám.

Výhody používání iQOS

  • Redukce škodlivých látek: Výzkumy ukazují, že iQOS uvolňuje o 95 % méně škodlivých chemických látek ve srovnání s běžnými cigaretami.
  • Sociální přijatelnost: iQOS produkuje méně zápachu než tradiční cigarety, což je výhodné při používání v interiérech či blízkosti nekuřáků.
  • Bezpečnost: Bez otevřeného ohně a popela je iQOS považován za bezpečnější ve srovnání s tradičními cigaretami.

Zajímavosti a známé osobnosti

iQOS se těší popularitě nejen mezi běžnými uživateli, ale získal si i několik slavných obdivovatelů. Například známý herec Leonardo DiCaprio byl vídán, jak používá podobné zařízení na zahřívání tabáku. Vzhledem k jeho modernímu designu a technologii je iQOS často volbou pro ty, kteří chtějí spojit styl s novými trendy ve světě kouření.

Nabídka příslušenství pro iQOS v našem e-shopu

Pro všechny uživatele iQOS máme skvělou zprávu. V našem e-shopu nabízíme příslušenství pro elektronické cigarety, které zahrnuje stylové tabatěrky na HEETS a elegantní pouzdra na iQOS a další značky. 

Upozornění:

Přestože iQOS představuje moderní alternativu k tradičnímu kouření, je důležité si uvědomit, že i toto zařízení je určeno k používání tabákových výrobků a obsahuje nikotin, který vyvolává závislost. Kouření iQOS, stejně jako kouření jakýchkoli tabákových výrobků, je spojeno s riziky pro zdraví a je určeno výhradně pro dospělé. Prodej a používání tohoto produktu osobami mladšími 18 let je zakázáno.